Tuesday, February 24, 2009

ada-ada saja

Ya. Aku pon tertanya-tanya mengapa tajuk post aku macam tu. Aku pon agak musykil. So, Korang jangan la pikir sangat kerana benda tu tak penting pon. Huh. Novel yang aku janjikan tu tak dapat la aku siapkan lagi kerana aku teramatla sibuk.

Semalam aku letih melayan nafsu ku menonton perlawanan bola sepak. Ya. Aku memang minat bola sepak. So, janganla terkejut dengan penyataan itu. Liverpool. Ya. Aku memang sokong the Reds. Tapi game semalam team aku nih seri. And nyaris-nyaris kalah. But, Still dapat satu point. Ok. OK la kan?

2 comments:

little yaya said...

MAN UTD lagi best!
&& this year man utd gonna be the champion for this season B Premier League.. :)

no offence!! :) :)

Shah leo said...

ish.
liverpool is da best